Loading...

Wat is Jobinson?

Jobinson is dé specialist op het vlak van projectsourcing. We matchen gekwalificeerde consultants met bedrijven die op zoek zijn naar tijdelijke ondersteuning. Bij Jobinson leggen we de focus op het aantrekken van kwalitatieve talenten die projecten bij verschillende bedrijven uitvoeren maar toch met de zekerheid van een vast contract.
Ook freelancers kunnen bij ons aan de slag en kunnen zo een beroep doen op ons uitgebreid netwerk en onze expertise.

Wij zijn actief in de vakgebieden Office Management, Internal Sales, Logistics, Finance, HR en Customer Service Management.

Voor onze klanten zijn we een betrouwbare HR-partner op het vlak van projectsourcing. Met behulp van professionele HR-tools en testen selecteren we gedreven professionals die expert zijn in hun vak en polyvalent ingezet kunnen worden. Bedrijven kunnen voor de hele projectduur flexibel een beroep doen op onze gekwalificeerde medewerkers voor de uitvoering van zowel korte opdrachten als langdurige projecten.

Historiek

Historiek

Opgericht in april 2017, vindt Jobinson zijn oorsprong in de dynamische uitdagingen van de HR-wereld. Met een 'war for talent' arbeidsmarkt die voortdurend evolueert en ambitieuze professionals die zich onderscheiden, was er behoefte aan een gespecialiseerd bedrijf in projectsourcing voor knelpuntfuncties.

Vandaag staat er een sterk team klaar om zowel onze Jobinsonners als onze klanten een excellente service te bieden.

We beschikken over een uitgebreid team van consultants die in verschillende specialisaties en op verschillende niveau’s kunnen ingezet worden.

Jobinson kijkt vol vertrouwen naar de toekomst, waarin we blijven groeien, innoveren en waarde toevoegen aan de HR-wereld.

Onze USP's

Wendbaarheid

Proximiteit

Kwaliteit

Uitgebreid netwerk

Betrouwbaarheid

Ons team

Glenn Vos

Glenn Vos

Directeur
Véronique Thielen

Véronique Tielen

Unit Manager
Sanne Meeusen

Sanne Meeusen

Manager
Tania Hans

Tania Hans

Sales & Account Manager
Marieke Spiesschaert

Marieke Spiesschaert

Sales & Account Manager
Tine Gysels

Tine Gysels

Sales & Account Manager
Charline Puvrez

Charline Puvrez

Sales & Account Manager
Marlies Cumps

Marlies Cumps

HR Business Partner
Ellen Verstraeten

Ellen Verstraeten

HR Business Partner
Charlotte Van Ackere

Charlotte Van Ackere

Recruiter
Caroline De Sloovere

Caroline De Sloovere

HR Officer

Events

Bij Jobinson streven we naar meer dan alleen professioneel succes. We hechten ook veel waarde aan connectiviteit in een ontspannen werkomgeving. Onderlinge relaties en samenzijn staan hier centraal. Werk is voor ons meer dan taken uitvoeren. Het gaat om het opbouwen van een positieve werkcultuur. Daarom verwennen we onze consultants met kleine attenties, feestjes en evenementen die de groepssfeer versterken.
Bij Jobinson nemen we elke gelegenheid te baat om ons team te vieren en een werkomgeving te cultiveren waarin iedereen zich gewaardeerd en verbonden voelt.Dag van de Jobinsonner

Dit is een dag waarop we de tijd nemen om elkaar beter te leren kennen en informatie delen over ons Jobinson-DNA. In de voormiddag worden onze consultants ondergedompeld in de wereld van Jobinson: algemene informatie over wie we zijn en wat we doen, HR-gerelateerde onderwerpen, ons klantenportfolio en een overzicht van de lopende projecten. In de namiddag organiseren we een teambuildingactiviteit en we sluiten de dag af met een gezellig aperitiefmoment.

Over Ons Dag Van De Jobinsonner

Nieuwjaarsdrink

Een sprankelende viering van het nieuwe jaar. Samen heffen we het glas op een jaar vol potentieel en succes, genietend van elkaars gezelschap.


End of Summer Drink

Om de zomer af te sluiten, organiseren we onze traditionele 'End of Summer Drink'. De ideale gelegenheid om, genietend van heerlijke hapjes en zomerse drankjes, samen terug te kijken op wat we de afgelopen maanden presteerden en vooruit te kijken naar wat komen gaat.

Over Ons End Of Summer

We helpen u graag verder

Heb je een vraag of interesse in Jobinson? Vul het formulier in op onze contactpagina en we antwoorden u zo snel mogelijk. We zijn ook bereikbaar via e-mail en telefoon. 

Onze contactgegevens

E-MAIL               info@jobinson.be

ADRES               Jobinson Hoofdzetel
                             Frankrijklei 101
                             2000 Antwerpen

TELEFOON       +32 (0)3 800 67 89

Uw digitale partner als Project Consultant

Download onze mobiele applicatie om onze diensten te voltooien. Het leven als Jobinsonner wordt zo nog eenvoudiger!