Loading...

Werken als Project Consultant

Een job als Project Consultant, dat is een dynamisch avontuur met afwisseling en uitdaging.

Een Jobinsonner is een ambitieuze professional die zich persoonlijk en professioneel wil blijven ontwikkelen. Je geniet van een vast contract, een aantrekkelijk loonpakket en allerlei extralegale voordelen. Al jouw talenten zal je kunnen inzetten voor verschillende projecten om zo het verschil te maken bij onze klanten. Kortom, je krijgt het beste van twee werelden: afwisselende projecten én een vast contract.

Ook als freelancer kan je via Jobinson aan de slag. We bekijken samen jouw tarief- en jobwensen en aan de hand daarvan zoeken wij de perfecte match binnen onze klantenportefeuille. De administratieve kant van de samenwerking nemen we volledig voor onze rekening.

Jobinson Frame Oog Oranje Rand.Pdf (5)

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.

Sectoren & Jobs

Domeinen

Ben jij een gedreven professional met ambitie in één van onderstaande vakgebieden? Bekijk de vacatures van jouw vakgebied en solliciteer. Wie weet begin je binnenkort aan je eerste missie bij één van onze klanten.

Garantie

Ben jij...

 MINSTENS TWEETALIG

 BREED INZETBAAR

 LEERGIERIG

 FLEXIBEL IN WERKUREN, AFSTAND & SECTOREN

 EEN DOORZETTER

 EEN TEAMPLAYER

Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 

Ons aanbod

Opleidingsmogelijkheden

Ontplooi jezelf bij Jobinson met onze unieke opleidingsmogelijkheden! Bij ons is leren een continu proces met standaard 4 dagen masterclasses waarin je dagelijks wordt uitgedaagd en begeleid door ons toegewijd team. Ontdek je ambities en behaal je doelen met onze ondersteuning.

Bij Jobinson streven we naar groei en succes voor al onze teamleden. Jouw doorgroeitraject is duidelijk gedefinieerd: je begint als Consultant. Na ongeveer 2 jaar ervaring, evolueer je naar Medior Consultant met 2 tot 5 jaar ervaring. Uiteindelijk bereik je de Senior status na meer dan 5 jaar inzet.

Naarmate je stijgt in rang, nemen niet alleen je verantwoordelijkheden toe, maar ook de voordelen zoals een aantrekkelijke netto onkostenvergoeding en wagenregeling. Klaar om je carrière naar nieuwe hoogten te brengen? Kies voor Jobinson en zie jezelf groeien!

Kandidaat Opleidingsmogelijkheden

Selectieprocedure

Bij Jobinson geloven we sterk in het creëren van een wervings- en selectieproces dat niet alleen goede kandidaten ontdekt, maar ook een kans biedt voor de kandidaten om het beste van zichzelf te laten zien. Laten we samen de reis van sollicitant tot gewaardeerd teamlid ontdekken, verdeeld over zeven stappen

1

Eerste interview bij Jobinson + taaltesten Frans/Engels

Hier word je uitgenodigd voor een eerste interview + het maken van taaltesten. Sterke communicatievaardigheden zijn van essentieel belang bij Jobinson. De resultaten van deze testen helpen ons om jouw taalvaardigheid te beoordelen. 

2

Tweede interview bij Jobinson + aanvullende testen

Joepie! Jij hebt de taaltesten met vlag en wimpel doorstaan. Vanaf nu word je gebeld voor een tweede gesprek met Jobinson. Hier ontdekken we of er een wederzijdse match is.

3

Laatste gesprek met Sales & Accountmanager

Na het tweede interview krijg je de kans om te praten met een van onze Sales & Accountmanagers. Dit is jouw toekomstige coach bij Jobinson.

4

Loonvoorstel

Wauw! Je hebt alle voorgaande stappen succesvol doorlopen. Je krijgt van ons een loonvoorstel, gebaseerd op je ervaring, vaardigheden en de marktconforme salarisniveaus.

5

Contract-ondertekening bij het eerste project

Vanaf nu begint jouw reis als een waardevol lid van ons Jobinson-team.

Contacteer ons

Onze recruiters staan altijd klaar om je verder te helpen! 

Charlotte Van Ackere

Charlotte Van Ackere

Recruiter

Spontane sollicitatie

Vind je niet meteen de perfecte vacature of kan je geen keuze maken? Stuur vrijblijvend jouw gegevens door en we kijken samen welke job het best bij je past.